double your dating cd of the month W inadyn error validating dyndns svr answer

Have you tried running 30/30/30,and then manually changing settings (rather than restoring previous settings from file)? Model: Netgear WNDR-3700 v2 Status: OK Reset: NO Errors: yes I am using DDNS freedns.and it's basically working but the DDNS status report seems to get flooded with error messages every 10 minutes about wrong client/server responses.Fri Dec 19 2014: W: INADYN: Response Code: 1 Fri Dec 19 2014: W: INADYN: Error validating DYNDNS svr answer. (HTTP/1.1 200 OK Fri Dec 19 2014: W: INADYN: Response Code: 1 Fri Dec 19 2014: W: INADYN: Error validating DYNDNS svr answer. (HTTP/1.1 200 OK Fri Dec 19 2014: W: INADYN: Response Code: 1 Fri Dec 19 2014: W: INADYN: Error validating DYNDNS svr answer. (HTTP/1.1 200 OK : Along the way during the last couples of updates it seems that the hostname field which is automatically expanded with the secret pass-phrase gets corrupted with some "garbage" characters at the end.

But I am shure I am the last one who didn't have done it ;-)Router Model: TP-Link TL-WR841ND V8 (AP) Status: OK Reset: NO Errors: NO Router Model: D-Link DIR825 B1(AP) Status: OK Reset: No upgrade from 25628, Yes reconfiged to AP.

Errors: Yes and No - NTP Client not working - The 825 worked fine for a week, acting as a FW/Router then I reconfiged it to work as a AP, now it reboots every 20 minutes?!

(I did a 303030 reset) - Wifi is acting strange, I get authentication errors when trying to connect. I often get authentication errors on my Android phone.

Router Model: Netgear WNDR-3700 v2 Status: OK Reset: NO Errors: NO (one glitch, see below) Flashed from: 23919 Everything worked fine when I first flashed.

But one of my access restrictions started 5 hours early.

Noticed that you don't need to define daylight saving time parameters anymore; my time zone had defaulted to Berlin. I checked all of my other settings very carefully and the rest carried over.Router Model: TP-Link TL-WR841NDv5 Status: OK (Flashed via Ethernet) Reset: NO Errors: Still need in Startup Command: swconfig dev eth1 set enable_vlan 1 swconfig dev eth1 set apply To have connectivity with the LAN switch.swconfig dev eth1 show has enable_vlan 0 without this command, and no eth to eth connectivity.Router Model: TP-Link TL-WA701NDv1 x 5 Status: OK (WDS Repeaters flashed via wireless) connection) Reset: NO Errors: NO Firmware is for WA801NDv1 Router Model: TP-Link TL-WA701NDv1 x 2 Status: OK (WDS Access Points flashed via ethernet) Reset: NO Errors: NO Firmware is for TP-Link WA801NDv1 Router Model: TP-Link TL-WA730RE x 1 Status: OK (WDS Reoeater flashed via wireless) Reset: NO Errors: NO Firmware is for TP-Link WA801NDv1 Router Model: TP-Link TL-WA701NDv2 Status: OK (WDS Repeater flashed via wireless) Reset: NO Errors: NO Firmware is for TP-Link MR3020 Router Model: TP-Link TL-WR841NDv7 Status: OK (Flashed via wireless) Reset: NO Errors: Need Startup commands, swconfig dev eth1 set enable_vlan 1 swconfig dev eth1 set apply for network switch connectivity. Router Model: Netgear WNDR4300 Firmware Version: DD-WRT v24-sp2 (12/15/14) std - build 25648 Kernel Version: Linux 3.10.62 #4834 Mon Dec 15 CET 2014 mips Flash: OK Status: OK Errors: None, will test this evening - - Solved Router: Netgear WNDR3700v4 Status: OK Reset: no Errors: Free RADIUS is kill.Can't really tell when it died since USB hasn't been working since r24160 and all my certs on on a USB HDD.At least USB works now I have the same model (just with non-removable antennas) but I can access LAN devices fine.